Kompetencer

Hos BP-Byg ApS udfører vi alle opgaver inden for tømrer- og montageopgaver

Vores speciale ligger primært inden for byggeprojekter for erhverv og boligforeninger, men har du som privat brug for hjælp med dit byggeprojekt, varetager vi naturligvis også disse.

For at sikre, at opgaverne bliver tilgået og varetaget på bedste vis, samarbejder vi med et arkitektfirma og andre faggrupper. Herved garanterer vi, at alle kundens forventninger imødekommes og det bedste resultat opnås.

Vi har specialiseret os inden for en række områder, såsom montering af døre og vinduer, montering af termoglas, tagarbejde, renoveringsarbejde, montering af køkken, samt renovering og opførsel af kviste.

Uanset om du søger et tømrerfirma, der kan klare småreparationerne i privaten, eller et byggefirma, der har kapaciteten og de rette kompetencer til at gennemføre et større projekt, så er BP-Byg ApS det rette firma for dig. Vi garanterer høj faglighed og engagerede medarbejdere.

Ved større bygge- og renoveringsprojekter varetager vi også planlægning og koordination af de håndværkerrelaterede opgaver.

Vi giver gerne et gratis tilbud på lige netop dit byggeprojekt, kontakt os her.

Se billeder her

Kontakt os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

(+45) 66 14 13 08
info@bp-byg.dk