Renovering

Vi har stor erfaring

Hos BP-Byg ApS er vi specialiserede inden for alle former for renovering af erhverv, boligforeninger og private boliger. Igennem de sidste 20 år har vi løst mange forskellige renoverings- og byggeopgaver, hvorigennem vi har erhvervet os den nødvendige rutine og forståelse, der er essentiel for at kunne stå i spidsen for den slags byggeri.

Står du og skal i gang med renoveringen af et stort projekt, kan du trygt overlade dette arbejde til os. Vi har nemlig stor erfaring med den effektive håndtering og koordinering, der er nødvendig i disse projekter. Vi udfører alt fra totalløsninger på store erhvervsprojekter, til mindre fagentrepriser hos private.

Renovering med respekt for bygningen

Står du og skal renovere din privatbolig, en boligforening eller et erhvervsbyggeri, kan du roligt kontakte os. Vi har altid fokus på, at vores renoveringer skal være med respekt for den arkitektoniske stil, bygningen er opført i, såvel som det gode håndværk, der skal skinne igennem i den færdige løsning – hver gang. Kontakt os gerne og hør, hvordan vi kan hjælpe med din renovering.

Se billeder her

Kontakt os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

(+45) 66 14 13 08
info@bp-byg.dk