Termoglas

Termoruder – meget mere end vinduer

Termoruder kan meget mere end blot at isolere dit hjem bedre. Hos BP-Byg ApS samarbejder vi primært med Fynboglas, som producerer termoruder med mange forskellige funktioner, heriblandt energiruder, solafskærmningsruder, sikkerhedsruder, lydruder, sikringsglas og brandsikkert glas.

Vi har stort kendskab til, og erfaring med, termoruder og monteringen af disse. Derfor kan vi også tilbyde dig den rette rådgivning, når du skal have nye termoglas. Når du skal vælge termoruder, vil du altid kunne finde et bredt udvalg af de forskellige, miljøvenlig lavenergisglas. Termoglas fås i to forskellige udgaver; 2-lags glas og 3-lags glas.

Miljøvenligt og lavenergiglas

Uanset om du vælger modellen med 2- eller 3 lag glas, er du garanteret, at dit termoglas er både miljøvenligt og lavenergiglas. Med lavenergiglas har antallet af lag betydning for, hvor energirigtigt dit termoglas er. Derfor vil et 3-lags glas også være mere miljøvenligt end et 2-lags glas. Uanset hvilket termoglas du ønsker til dit hjem eller erhvervsbyggeri, så kommer vi gerne og rådgiver og monterer.

Vi hjælpe dig med at træffe den rette beslutning, så du opnår det ønskede resultat. Hvis du er i tvivl om termoruder er det rette valg for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre om de forskellige fordele, der er ved termoruder.

Arbejdstiden for fremstilling og montering af termoglas vil normalt tage op til 7 arbejdsdage. 

Kontakt os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

(+45) 66 14 13 08
info@bp-byg.dk