Nyt tag

Nyt tag og tagarbejde i Odense og på Fyn

Skal du have lagt nyt tag? Hos BP-Byg står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med alle former for kvist– og tagarbejde, herunder tegltag, betontag og skifertag. Vi tilbyder både at lægge nyt tag samt at udføre en grundig tagrenovering, hvis en komplet udskiftning ikke er nødvendig.

Få et flot nyt tag af bedste kvalitet

I forbindelse med tagarbejde lægger vi stor vægt på kvalitet og solidt håndværk, og vi benytter kvalitetsmaterialer for at skabe de bedste og mest holdbare løsninger. Nøgleordene er kvalitet og et flot resultat – teglene skal ligge pænt, og arbejdet skal udføres ordentligt.

Hos BP-Byg er det en prioritet for os at tage hånd om opgaven og følge den til dørs, så du som kunde får en overskuelig proces, hvor der er styr på tingene fra start til slut. Fra vores base i Odense laver vi nyt tag for kunder på hele Fyn.

Få et tilbud på nyt tag

Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag samt giver et tilbud. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for nyt tag og tagrenovering. Du kan enten ringe til os på 40 33 88 99 eller send en mail på info@bp-byg.dk.

Se billeder her

Kontakt os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

(+45) 66 14 13 08
info@bp-byg.dk