Tagrenovering

Renovering af tag i Odense og på Fyn

Skal vi reparere dit tag? Hos BP-Byg hjælper vi både private og erhverv med tagrenovering og helt nyt tag. Med base i Odense kører vi ud til kunder på hele Fyn. Så hvis dit tag er blevet slidt af det danske vejr, kan vi hjælpe dig med alle former for tagarbejde. Lige fra mindre tagrenovering til et helt nyt tag. Med over 20 års erfaring med tagrenovering og taglægning kan vi tilbyde kompetent og professionel rådgivning, så dit nye tag kan modstå vind og vejr mange år fremover.

Få lavet tagrenovering og undgå uforudsete regninger

Når det danske vejr folder sig ud i al sin kraft, er taget husets vigtigste værn. Selvom udgifterne til tagrenovering kan være store, så sparer beslutningen dig for mange uforudsete udgifter på længere sigt. Med et gammelt tag risikerer du nemlig, at årelang slitage har gjort taget utæt. Det betyder, at vand og fugt hurtigt kan slippe ind i husets konstruktion. Indtrængen af fugt kan over tid udvikle sig til råd og svamp, som på sigt kan være ødelæggende for boligen.

Med en professionel tagrenovering giver du ikke bare dit hus et æstetisk løft, men du forlænger også dets levetid og forbedrer indeklimaet for dig selv og din familie.

Kontakt os og få et tilbud på tagrenovering

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for renovering af netop dit tag? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 40 33 88 99 eller send en mail på info@bp-byg.dk.

Se billeder her

Kontakt os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

(+45) 66 14 13 08
info@bp-byg.dk