Om BP-Byg

Et moderne byggefirma med sans for kvalitet

BP-Byg ApS er et bygge- og snedkerfirma, der værdsætter kvalitet og godt håndværk. Med mere end 20 års erfaring inden for byggebranchen, kan vi garantere, at du vil være tilfreds med det arbejde, vi laver for dig. Vores målsætning har altid været, at det er kunden, der kommer i første række, og derfor sætter vi også en stor ære i at levere tømrer- og snedkerløsninger i topkvalitet.

Vi er medlem af Danske Tømrer- og Snedkermestre, samt Dansk Håndværk Garantiordning, som giver dig en sikkerhed for, at det arbejde, vi udfører, er af høj kvalitet. Er du på udkig efter et tømrer-snedkerfirma til dit næste byggeprojekt, kan du derfor trygt overlade det i vores hænder – dem har vi nemlig godt skruet på.

Byggeprojekter for både erhvervskunder og private

Hos BP-Byg ApS udfører vi et ordentligt stykke arbejde for både erhvervskunder og private. Vi har siden 1998 specialiseret os i større renoverings- og byggeopgaver, som giver os den fornødne rutine og forståelse, der skal til for at stå i spidsen for et erhvervsbyggeri. Erfaring med effektiv håndtering og koordinering af store projekter har givet os den nødvendige viden, der skal til for at varetage netop denne slags opgaver.

Ved større bygge- og renoveringsprojekter, tager vi derfor også hånd om planlægningen, såvel som koordineringen af de forskellige faggrupper, således at vores kunder bliver sikret den bedste oplevelse med det bedste resultat.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Uanset hvilken opgave du står og skal i gang med, så hjælper vi dig gerne. Vi har med tiden specialiseret os inden for en del områder, så vi kan hjælpe dig på bedste vis:

  • Ejendomsrenovering
  • Større byggeprojekter
  • Tagrenovering
  • Kvistrenovering
  • Opmåling og montering af nye døre og vinduer
  • Nye gulve
  • Glasmontage

Står du derfor og har brug for hjælp med en eller flere af ovenstående opgaver, kan du kontakte os her, og blive tilsendt et uforpligtende tilbud, der er tilpasset netop dit næste byggeprojekt.

Kontakt os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

(+45) 66 14 13 08
info@bp-byg.dk